Milyen hatással lesz a macskám velem való kapcsolatára az, hogy elköltöztem otthonról?
Amikor a fiam elcuccolt tavasszal, rám hagyományozta a macskáját. (Ő sem tudta magával vinni az általad jelzett okok miatt)
(Csak én költöttem rá; ez meg a fiamat nem érdekelte 🤣)
Szóval ritkán jön, de a cica megismeri. Dorombol neki és hagyja magát simogatni.
Mondjuk nálam alapvető lett volna, hogy olyan albérletet keresek, ahová vihetem a macskát.
Már a kérdést sem értem, a TE állatod, HOZZÁD kötődik, hogy merült fel az egyáltalán, hogy magára hagyod?
Nyilván nem fogja jól viselni.
Szegényke. :(
Én azt vettem észre, hogy az egyik letojta ki van vele, a másik viszont nem erezte magát jól.
Alap, hogyha állatod van, úgy keresel albérletet, hogy őt is vihesd. Sajnálom, hogy ez neked újdonság, na mindegy.
Egy állat sem érzéketlen, és megviselheti, főleg, hogyha a gondozója csak a minimumot adja neki.
Az etetés, alomtakarítás bármilyen állatnál, legyen, kutya, nyuszi, etc. a minimumot jelenti, ami oké, de a szeretethiányt ők is megérzik, és depresszióssá válhatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!