Mik azok a tápok, amiket NE adjak a macskámnak?
Eléggé el vagyok veszve. Tudom, hogy magas hústartalmú kell, lehetőleg ne legyen benne gabona (bár a szárazban mindenképp van, nem?), ne legyen cukrozva, kerüljem a túl olcsókat stb. De abban sem vagyok biztos, hogy mindig muszáj a legdrágábbat venni, mert csak az a jó.
Tudtok olyan tápárkákat írni, akár száraz, akár nedves, amit mindenképp kerüljek el?
Megeheti, most ennyitol nem lesz baja. de amugy szar minosegu.
Tenyleg mindig nezd meg az osszetevoket. Dm-ben is van jobb, van rosszabb kaja is.
Cigit es alkoholt is lehet kapni aztan az is mennyire egeszseges es nem karos az emberre nezve, ugye...
Ne legyunk mar ilyen hulyek konyorgom. Penz beszel, amig uzlet van benne, mert viszik min a cukrot, arulni fogjak a szar tapokat meg az egeszsegtelen vackokat is.
Meg kell nezni az osszetevoket es csokolom. Tok egyszeru a tortenet.
16.
És pl. te honnan tudod melyik a jó? Ugyanolyan random véleményed van, mint a többieknek, egyik sem rendes kísérletre alapul, egytől-egyik magánvélemények ezek.
Mindenkinek mas a jo, innentol kezdodik az, hogy az ember egy gondolkodo leny es el tudja donteni szerintem.
En azt nezem, hogy magas hustartalom legyen, es ez se huslisztbol, ne legyen benne cukor, keves gabona, ne legyen mesterseges szinezek es izfokozo.
Ezek az en szempontjaim, amit egy tapban keresek. Masoknak meg mas.
De altalanos szabaly az,hogy jo lenne egy husevo allatot nem 1-3% hustartalmu tappal etetni, a whiskas es tarsai meg csak ennyit tudnak.
Persze mindenki el tudja donteni, de nekem az nem erv, hogyha xy arulja vagy reklamozza,akkor az csak jo lehet.
Nem, nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!