Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van 5 cicánk,egy anyuka aki 9...

Van 5 cicánk,egy anyuka aki 9 éves és 4 kölyke akik 6 évesek elmúltak,a napokban idetévedt egy kiscica hozzánk és nem tágít,addig addig,hogy végül ki se akar menni a lakásból és a többiek mérgesek és fújtatnak rá ha közelükbe megy. Összeszoktatás?

Figyelt kérdés
Szóval,erre van valami módszer vagy tipp,hogy hogyan lehetne őket összeszoktatni?

2022. nov. 21. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd megszokják, most még új.
2022. nov. 21. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Automatikusan menni fog.
2022. nov. 21. 18:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Húha, jó sok macska. Ha megengedhetitek, hogy minden odatévedő állat maradjon, akkoe hagyd rájuk, majd ők megoldják egymás között. Te sem bízol egyből egy emberbe, ők se. Vidd el majd állatorvoshoz és ívartalanítsd.
2022. nov. 21. 19:09
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

Nem biztos, hogy megszokják. Minek stresszeled szerencsétleneket. Keress a kicsinek gazdát.

Ha minden éve befobnak hozzád egy kismacskát, akkor menhelyet nyitsz annyian lesztek?

2022. nov. 21. 19:27
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem se kéne ilyen sok.

De ha megtartod írd majd meg, hogy befogadták-e a bandába a kicsit!

2022. nov. 21. 19:36
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk 2 macska van. Kinti - benti, ivartalanított cicák. Az idősebb kandur a mai napig, kb. 5 éve nem fogadja el a nála fiatalabb lánycicát. Ha nem vagyunk a közelükben, sokszor előfordul, hogy rátámad a lánycicára az idősebb kandur.

Ezzel csak azt akarom mondani, nem garantált a siker, hogy megszokják egymást.

2022. nov. 21. 20:23
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem,nem fogadunk be minden kóbormacskát!

Őt csak azért fogadtuk be,mert nagyon hálás és nem tágít tőlünk de amúgy általában gazdát keresünk az idetévedt macskáknak.

Itt arról van szó,hogy van egy összeszokott család és oda próbál belépni egy kiscica. Mind az 5 cica kivan ivartalanítva mivel 5 nőstényről beszélünk. Állatorvos természetesen nem idegen számukra,mert ha bármi bajuk van visszük őket.

2022. nov. 21. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem semmi közötök hozzá hogy a kérdező hány macskát fogad be. Vagy már ezzel is bajotok van hogy be tudja fogadni és ellátni?

Amúgy majd össze szoknak csak idő kell nekik. Lehet hogy több is mivel ő még kicsi a többi pedig nagy biztos lesz 1-2 pofon is mikor a kisebb játszani szeretne. De majd megszokják ne aggódj :)

2022. nov. 21. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:
6%

Minden kóbor kismacska hálás, és hízelgő... A meglévő macskáid érdekeit kellene nézned. Egy 9 évesnek nem igazán hiányzik egy aktív, idegesítő, pofátlan kölyök macska. (majd ha bizrosnak érzi a helyét akkor kinyílik a csipája) Szerintem a 6 évesek is nyugira vágynak.

Nem akarják befogadni. Nem kéne erőltetni. Az összeszokott család nem akar új jövevényt.

2022. nov. 21. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem sosem érdekelt be akarják e fogadni az új kicsit. Ne hogy a macska diligáljon már nekem. Megtartottam és muszáj volt elfogadniuk. Idővel de mindig elfogadták egymást.
2022. nov. 21. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!