A macskák ehetnek krumplit? Természetesen nem mindennap, csak néha adok nekik, mert nagyon szeretik.
21
Jaj hagyjál már a süket dumáddal. Azért vannak macskáim mert befogadom a kidobott kölyköket. Amire te valószínűleg nem vagy képes és azért ne hasonlítsunk már össze egy lovat egy macskával. Merőben más az anyagi tartásuk. Adományozz akkor elfogadom :)
De minek erőlteti az állattartást az, akinek nem futja rá? Komolyan nem értem.
Nem kötelező ám macskát (kutyát, kanárit, hörcsögöt......) tartani, és akkor NULLA forintért kell kaját venni nekik.
A macskák húsevő állatok. Nem lehet átszoktatni növényi étrendre. Olyat már láttam Én is, hogy főtt répát meg krumplit megeszi, de ezen önmagában nem tud megélni.
Láttam külföldi vegán hozzászólásokat, hogy az Ő macskája vegán, csak növényi étrenden él. Ez igazából úgy lehetséges, hogy a gazda nem látja azt, amikor a macska az alultápláltságtól vezérelve énekesmadárral, gyíkkal, stb. más védett állatfajjal próbálja kezelni az éhségét, mert rendes ételt nem kap, természetesen a gazda tudta nélkül, különben már régen feldobta volna szerencsétlen a mancsait.
Húst, vagy magas hústartalmú tápot, zselés eledelt adni kell neki, különben alultáplálttá válik.
Ne hagyd ott, hanem keress neki megfelelő ellátást, nyilván. :)
Amúgy sokszor pont azon megy a hiszti itt gyk-n hogy mit képzelnek a menhelyek amiért csak drága tápot akarnak elfogadni. Döntsétek már el, hogy miért fikázzátok őket. 🥱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!