Mely taxitársaságok engedélyezik a macska szállítást?
Figyelt kérdés
Rákerestem a kisállat taxikra, de úgy láttam ezek tényleg arra vannak hogy nagytestű kutya is elférjen csomagtartóba.
Emiatt elgondolkodtam hogy kis ketrecbe egy cicust sima taxi elviszen-e.
2022. nov. 16. 12:07
11/20 anonim válasza:
10, Nyilván, mikor ott a taxi, akkor megkérdezem, nem gond-e (eddig még sose volt), mert udvariasság; de nem gondolom, hogy ennek akkora feneket kéne keríteni, hogy külön társaságot keresni, meg tudomisén.
12/20 anonim válasza:
Kulon tarsasagot nem kell keresni, csak a telefonban/appban jelezni kell szepen es kesz.
13/20 anonim válasza:
11 Amikor ott a taxi megkérdezed? Hát te aztán fordítva vagy összerakva! Addig csinálod, amíg ki nem fogsz egy olyan sofőrt, akinek allergiája van, aztán fizetheted az üres fuvart, csak mert nem akartál ennek nagy feneket keríteni...
14/20 anonim válasza:
Bármelyik taxi elviszi hordozóban csak szólni kell előre. Nálam volt hogy annyit utaztam állattal, hogy mikor hívtam őnet, már a diszpécser kérdezte hogy lesz-e kisállat.
15/20 anonim válasza:
13, miért fizetne, ha a sofőr nem vállalja a fuvart a saját egészségi állapota miatt.
16/20 anonim válasza:
Sosem volt probléma a cica szállítása taxival. Szoktam szólni a rendeléskor, hogy egy cicát is viszek, természetesen hordozóban. Az ölembe szoktam tenni, nehogy esetleg piszkos legyen az ülés (de nem a macsektól, hanem az esetlegesen poros helyen tárolt doboztól). Bár, azért előfordulhat, hogy bepisil vagy hány, de ez velünk még eddig nem történt meg, akármilyen rosszul volt a cica, a rendelőig valahogy kibírta.
17/20 anonim válasza:
15 Azért, mert a sofőr amíg odaér, bármily meglepő, az autója üzemanyagot használ fel, ezenfelül eleshet más fuvartól, csak azért, mert a kedves utas szarik szólni, hogy állatot is vinne. Utasként pedig meg kell említened, hogy vinnél magaddal valamit, nem gondolod? Ezen felül az a sofőr a saját autóját használja taxinak, innentől az ő döntése, hogy mit kíván elvinni vele, és mit nem. Joga van azt mondani allergia nélkül, hogy állatot egy nagy fittyfenét!
18/20 anonim válasza:
Nem, 17, ha utasként vinnék valami olyasmit ami nincs kizárva az utazásból a társaság általános szerződési feltételei szerint, akkor tökmindegy hogy a sofőr akár a Holdról jött oda értem, kinek az autóján és hány szegény utas maradt az út szélén miatta, egy büdös fillért nem fog kapni ha nem visz el. Hol élsz te?
19/20 anonim válasza:
18 Te hülye vagy bszki! Köteles vagy megemlíteni, hogy állatot vinnél magaddal!
20/20 anonim válasza:
19 Köteles ROTFL
Pl. a főtaxi ÁSZF-jében is csak annyi van hogy ajánlott, te nagyon tájékozott :D Szeretnéd hogy idézzem vagy megtalálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!