Mely taxitársaságok engedélyezik a macska szállítást?
Rákerestem a kisállat taxikra, de úgy láttam ezek tényleg arra vannak hogy nagytestű kutya is elférjen csomagtartóba.
Emiatt elgondolkodtam hogy kis ketrecbe egy cicust sima taxi elviszen-e.
Marmint mekkora tavra? Csaknugy varoson belul? Mert akkor ez igazabol nem is tarsasagfuggo, hanem auto es sofor, tehat telefonalsz, kozlod, hogy van nalad egy macska, de zart hordozoban es akkor olyan kocsit fognak kuldeni, aki igy elvisz.
Rendszeresen taxizom a kutyammal, zart hordozoban van es kistestu, igy nem szoktak problemazni, csak ugye elore szolok.
Köszönöm a válaszokat :)
Budapesten belül lenne a fuvar, de 18 km, kocsival is legalább 35 perc.
Pepitával (Főtaxi) szoktunk menni, ha muszáj: közlöm a rendelést felvevővel,
hogy egy 25 kilós kutya is lesz. (Én be szoktam mondani még azt is, HOVA lesz a fuvar)
Egyszerűen kimegy az infó a taxisok közé és olyan sofőr jön, aki bevállal ilyesmit.
Tőlem még soha nem kértek a kutya miatt "felárat". Semmi gond nincs, csak előre jelezd, hogy kutya is van és ne hagyjatok magatok után koszt.
Macskánál nekem eszembe se jutott erről külön szólni soha, hordozóban van, poggyásznak számít, jön velem a hátsó ülésre.
Macska tömegközlekedésen is poggyász, bárhová viszed. Az állatszállítás inkább kutyánál fontos szempont.
Hat azert szolni kene. Oke, poggyasznak szamit, de ha a sofor sulyosan allergias a macskakra, vagy mittudomen, egyszeruen nem akar allatot szallitani hordozban sem, akkor nyilvan nem vallalja el.
Szoval pofatlansagnak tartom ezt, ugyhogy inkabb szoljatok, ha lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!