Akik adjàk a cicàjuknak a Minera Béres cseppeket, nem szúrja ki az ètelben a cica?
Figyelt kérdés
A nedves eledelère szeretnèm majd csepegtetni, de nem tudom, megeszi-e majd úgy..
Köszi, előre is!
2022. nov. 15. 11:15
1/7 anonim válasza:
Én adom neki pár hete, így nedvesre csepegtetve és simán megeszi minden alkalommal. Pedig pl gyógyszert lehetetlen neki elrejteni bármibe, nagyon finnyás, azonnal kiszúrja. Ezzel viszont semmi gond nem volt nekünk, azonnal ette.
2/7 anonim válasza:
De. Az enyém már a küszöbről kiszúrta, és mondta is, hogy ne próbálkozzak ilyen aljas módszerekkel.
3/7 anonim válasza:
Mikor nagyon beteg volt a szájába kellett csepegtessem, azóta még nem találtam ki, hogyan rejtsem ételbe, azba falat tuti ott marad majd.
4/7 anonim válasza:
Amugy ha nagyon nem enne meg, akkor helyette ajanlom a vetri dmg-t. Annak jo ize lehet, mert az enyem kanalbol is felnyalja, pedig amugy nagyon finnyas es valogatos.
De amugy a kajajaba teszem en is es baromi jo immunerosito.
5/7 anonim válasza:
Kiszúrja, mivel állítólag vasíze van, de azt olvastam hogy a macskák többsége ragadozó lévén kifejezetten szereti a vasízt. Az enyémek még jobban is esznek, ha Béres csepp van a kajájukra cseppentve.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
Idősebb cicàmnak adtam èn is a Vertit, règebben, csak most valami olcsóbb megoldást szerettem volna, meg ő igazából nem is idős mèg, de jön a hideg, ès immunerősítőnek szeretnèk neki valamit.
2022. nov. 15. 16:08
7/7 anonim válasza:
Esetleg nézz utána még a DMGuardnak. Kb ugyanaz mint a Vetri, csak olcsóbb. Ennek is a DMG a fő hatóanyaga. (Én a T2-t ajánlom macskáknak, abban taurin is van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!