Egy kóborcicat hoztam haza mivel furdessem meg?
Szegeny eleg ramaty allapotban volt kidobva, hzahoztam
Kedden viszem allatorvoshoz
Mivel tudom megfurdetni, ami itthon is megtalalhato?
:) nagyon szepen koszonom
Van esetleg babaszappan otthon? Az a legjobb.
A fürdetést meg nagyon lassan, óvatosan csináld, és hagyd, hogy megszokja. Egyrészt nem hiányzik egyikőtöknek sem a plusz trauma számára, plusz a későbbiekben ha fürdetni kell, könnyebb lesz.
Először csak törölgesd át egy nedves ronggyal, és ha megszokta, akkor óvatosan beleengedheted egy kevés vízbe. Májkrém vagy egyéb ínyencség mindenképp legyen nálad, és folyamatosan jutalmazd :)
Sima illatmentes szappan pl natur kecsketejes nagyon jó. Ne szárítsa a bőrét mert vakarózni fog. Kézmeleg vízben óvatosan fürdesd, ha van sűrű kisfésűd, akkor azzal át lehet fésülni, segít a bolhák ellen. Ha nagyon sován, akkor pici adagokban kapjon csak kaját mert megviselni a gyomrát. Legjobb a főtt husi és natur főtt rizs, vagy minőségi konzerv kaja. A többit a doki elmondja kedden.
A cica nevében is köszönöm hogy befogadtad 🥰
A rendelőben mosogatószert használunk. Igen! Azt!
leviszi a szőrzetről, bőrről, tollazatról a koszt és olajos, krémes, zsíros szennyeződéseket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!