A patkányméreg veszélyes a macskákra?
igen
A patkányméreg minden melegvérű állatra veszélyes
Véralvadásgátló van benne, az emberre is halálos
Ez olyan csapdába rakják, amihez nagyobb testű állat nem fér hozzá.
Unokatesómék raktak ki patkány mérget. A kutyájuk elkapta a mérgezett patkányt és elpusztult.
Barátnőmék is raktak ki patkánymérget, a kutya kétszer beleevett, mindkétszer alig tudta megmenteni az orvos.
Vettünk egy házat. Itt is volt patkány. Van két kutyánk. Eszünkbe sem jutott volna mérget kirakni, elvefogó csapdával kaptuk el őket és kiköltöztettem őket az erdőbe.
Előttem is írták, igen, veszélyes a cicára. Sajnos sok kinti cica ebbe hal bele.
Habár kiskoromban falun éltem, nem volt elterjedt a benti macskatartás, így nekem is kinti cicáim voltak. A szomszéd sokat küzdött a patkányokkal, tett ki mérget is rendszeresen, de a cicáim sose ették meg, még a mérgezett patkányt se.
De az, hogy nekem szerencsém volt nem azt jelenti, hogy neked is az lesz! Ne járjon ki annyit a cica :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!