Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Túlzottan kötődik hozzám a...

Túlzottan kötődik hozzám a macskám, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval az alaptörténet az, hogy kézhez lett szoktatva, benti cica volt, viszont miután távollétünkben nem az alomba csinálta a dolgát, kinti cica lett. Nagyon ritkán engedtem be, de amikor beengedem, akkor elég boldognak tűnik. Ha nem engedem be, akkor addig nyávog, amíg lát. Inkább visszaengedjem bentre, vagy hagyjam kint?³

2022. okt. 29. 23:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%
Keress neki egy normális gazdát, aki megfelelően tartja.
2022. okt. 30. 03:23
 12/26 anonim ***** válasza:
74%
Szegény macska.
2022. okt. 30. 05:50
 13/26 NTBS ***** válasza:
76%
Nem hozzád kötődik, hanem a benti léthez.
2022. okt. 30. 06:41
 14/26 A kérdező kommentje:
Mégis mi ebben a nem megfelelő, Igen, "kib*tam", mert nem tűröm meg a szőnyegen a szart. Ezen kívül mindene megvan, és kint is ugyanúgy szoktam simogatni, vagy épp játszok vele. Nem állítom, hogy a macska hibája lenne, hogy nem lett kiengedve amikor dolga volt, viszont a látvány (sajos szét is taposta egy demens ember az egészet) átlépte az ingerküszöbömet.
2022. okt. 30. 07:35
 15/26 anonim ***** válasza:
54%
Ja, akkor itt új dolog lép a képbe: a demens ember. Akkor itt nem a macskáról van szó, hanem együtt kell élned egy demenssel (az öregek otthona a megoldás!), és ettől tönkrementek az idegeid. A cica meg ennek a vétlen áldozata.
2022. okt. 30. 08:08
 16/26 A kérdező kommentje:
Az említett demens ember már rég meghalt azóta sajnos, és nem ebből indultam ki. Akkor ki lett rakva, és próbálnám hozzászoktatni a kinti léthez, mivel a nap nagy részében nem vagyok otthon, és nem tudok rá figyelni.
2022. okt. 30. 08:12
 17/26 anonim ***** válasza:
75%
Ezek szerint ez évek óta így megy, és most jutott eszedbe rákérdezni? Bár fogalmunk nincs minek, mikor eszed ágában nincs beengedni a szegény párát! A macska alomra jár, nem piszkol összevissza. De kinn is végezheti a dolgát, ennek a megoldása egy egyszerű macskaajtó.
2022. okt. 30. 08:26
 18/26 A kérdező kommentje:
#17 Nem évek óta megy így, be volt engedve, amíg az említett demens képes volt figyelni rá. Volt bent alom, viszont valamiért mégis a szőnyegre végezte a dolgát. Az "egyszerű" macskaajtóhoz szét kellene vágnom az ajtómat, vagy esetleg másikat vennem. Nem beszélve a hőszigetelésről. Egyébként gondolkodtam a macskaajtón, egy RFID nyakörvvel ki-be mehetne, csak sajnos ezt igen költséges megvalósítani.
2022. okt. 30. 08:37
 19/26 anonim ***** válasza:
61%
Semmi nem jó neked, ami arra vonatkozik, hogy engedd be, akkor minek tetted fel a kérdést? Azt akartad hallani, hogy "Jó'van az úgy!"?
2022. okt. 30. 08:51
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem. Mint mondtam, néha be szoktam engedni, de mivel általában üres a lakás, és tapasztalatom szerint nem használja az almot megfelelően, ezért nem fogom magára hagyni egy fél napra a lakásban.
2022. okt. 30. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!