Etethetem-e többféle módon a macskám?
Gyakorin itt ilyet tilos irni, hogy keverheted, mert keresztre feszitenek :DD
De en azt mondom, hogy figyeld a macskakat, ok hogyan reagalnak erre, milyen lesz a kakijuk, hanynak-es stb.
Van, amelyik tenyleg nem birja a vegyes etetest, de amugy szerintem ezzel nincs baj.
Az en cicam is szokott kapni heti ketszer-haromszor egy kis neki fozott husit/ belsoseget, olaj, fuszer stb nelkul. Amugy jo minosegu tapot eszik, de neki nincs igy baja.
Bar annyi, hogy en a helyedben nem nyersen, hanem inkabb fove adnam. A nyers lehet okozna egy kis problemat, mert nincs hozzaszokva.
Én azt tapasztaltam, hogy inkább kutyáknál gond, ha össze vissza esznek mindent.
Cicák szeretik és igénylik a változatos étrendet.
Enyémek kapnak nyers és főtt/sült húst, halat, tojást egyaránt, meg más házi kosztot, levesből zöldséget, főzeléket is, mellette konzerveket, abból is mindenfélét, pástétom, aszpikos, szószos, szoktak kapni tejtermékeket, túró, kefir, joghurt, sajt és még tejet is, illetve száraz tápot is kapnak, mindemellett pedig nyers zöldségeket is esznek, salátát, reszelt nyers sárgarépát, uborkát, céklát, meg imádják a savanyú káposztát is és az asztalt gyümölcsöket, áfonya, barack és az olajos magvakat, dió, mandula, szotyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!