Lehet hogy eltört a macskám lába?
Lassan 5hónapos benti cica. A mai nap véletlen ráléptem a jobb hátsó lábának a mancsára. Én nem is hallottam hogy fut mögöttem és pont a lábamnál futott, én pedig pont akkor, pont oda léptem. Hallottam valami reccsenést és fújt is rám, majd elbújt a kanapé alá, látszik hogy sántít és most hogy ki tudtam csalogatni, megnézegettem, milyen a lába.. Nagyon be van neki dagadva a másik mancsához képest. Nagyon félek, hogy eltört-e vagy csak meghúzódott.
ui. azóta nyalogatta a lábát és nem nyávogott. Ilyenkor vajon eltört vagy húzódott?
Ilyen a lába, köszönöm a válaszokat, ha ma nem de holnap elvisszük!
Elvittük orvoshhoz, és azt állapították meg hogy, zúzódott,kicsit meg van duzzadva, nem tört el. De ha el is tört, a mancsában a csontok egymáson vannak ugye és összetartják egymást, ezért nem okozna nagy problémát a későbbiekben. És mivel fiatal cica ezért hamar be fog gyógyulni, lehet neki masszírozni, ha engedi de antibiotikumot vagy krémet nem ajánlottak. Napról napra javulni fog a lába. :D
Most kicsit megkönnyebültem hogy nem történt nagy baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!