Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tudom elvinni a 7 éves...

Hogyan tudom elvinni a 7 éves macskám Egypitomba?

Figyelt kérdés
Nemsokára utazunk Egyiptomba és nem akarom otthon hagyni, mivel nagyon macerás lenne, hogy vigyázzanak rá. A kérdésem, hogy megoldható e elvinni, illetve van e más opció szerintetek?

2022. okt. 17. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

Hagyjad már ezt a hülyeséget, dehogy teszik a raktérbe. Miért kell olyanról véleményt formálni, amiről sem ismereted, sem tapasztalatod nincs?

Természetesen a NEM fapados légitársaságok egy része nyújt pet in cabin szolgáltatást külön díjért, amikor előírásszerű hordozóban magaddal viheted a cicát az utastérbe, de ettől függetlenül a helyedben nem vinném Egyiptomba a macskámat.

Nem is azért, mert ne bírná ki az utat, hanem azért mert több veszélyt hordoz magában, mintha keresnél egy panziót itthon. Persze a legjobb lenne, ha valaki 1-2 naponta ránézne, kialmolna, megetetné a saját jól ismert környezetében.

Tapasztalatból mondom, nem a neten olvasott mesékre alapozok. Nyilván nem akarsz Egyiptomban egész nap a szobában kuksolni. Oda viszont be fognak menni takarítani. Hiába mondod meg nekik, hogy macskára vigyázzanak, elég egy nyitva hagyott ablak, ajtó, mit sem tudó alkalmazott és akár ijedtében kisurran a cica. Aztán vagy happy end, vagy nem.

Az állattal utazást nagyon alaposan, jó előre meg kell tervezni, mindenre gondolva. Olyan légitársasággal menni aki vállal PETC-t, előre lefoglalni az állat helyét is, mert nem mehetsz oda becsekkelni, hogy ja, és itt van nálam a macskám is, EU pet passport minden szükséges oltással, állatorvosi igazolás, hogy a cica utazásra alkalmas és még megnézni, hogy a célország milyen egyéb feltételeket szab mert EU-n kívüli országnál a belépés állattal sem csak úgy megy, hogy leszállsz a gépről meglóbálod az útleveled és usgyi a strand.

Olyan szállodát keresni, ami "pet friendly" és tisztázni velük, hogy tényleg? és mennyi plusz költséggel jár ez.

Hát, egy tipikus utazási irodás, chartergépes, Hurghadás nyaraláshoz sok szerencsét kívánok, ha mégis macskásan akarod megszervezni, de szerintem te is, meg a macskád is jobban jártok, ha nem viszed magaddal

2022. okt. 19. 13:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
becsekkolni
2022. okt. 19. 13:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt! Végül nem vittem el a cicát, megoldottam hogy vigyázzanak rá.
2022. okt. 24. 13:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Rendes tőled, hogy visszajeleztél és örülök, hogy sikerült megoldanod a felügyeletet.
2022. okt. 24. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!