Hogy nyugodjak meg ? Elütötték a macskát.
Anyáéknak van egy benti cicája, akit nagyon szeretek én is. Bent szokott lenni, mikor nem vagyunk itthon, és éjjel is velünk alszik a házba.
Reggel szokott mindig kimenni olyan fél órára, ma is így történt. Elütve találtuk meg az út szélén. Természetesen rögtön vittem orvoshoz, belső vérzés nincs, viszont a röntgen mutatta, hogy szétnyílt a medencéje és a szegy vagy szeméremcsontja is törött. Kapott csonterősìtőt és multivitamint, hétfőn kell újra visszavinni. Most itt fekszik a nappali szőnyegen, olyan rossz így látni, szegény nagyon keservesen nyávog :(
Úgy fáj a fejem az idegtől. Ugye rendbe jön? Nem is értem anyámék miért ilyen hülyék, egy macskát fél óra alatt is el lehet ütni, hiába benti cica.. pont elég ez a kevés kint lét.
Remélem mindneki tanult az esetből most.
Nektek volt már ilyen?
A szomszédunk cicája volt úgy, hogy összetört hátsó fertállyal kúszott haza, ott várta a lépcsőn a gazdasszonyát. Rendbejött, de kétszer műtötték és kb. fél évbe tellett, és utána is még egy-két évig sántított. Sajnos őt azóta is kiengedik.
(Mi a sajátunkat egyáltalán nem engedjük ki.)
Ha nincs belső sérülése, akkor a csonttörést még túlélheti, de nem lesz könnyű a gyógyulási időszak.
Nem is vártunk intelligens hozzászólást valakitől, aki a "mindig" szót hosszú í-vel írja.
Ma kezdett el enni egy nagyon kicsit, meg próbál menni is :)
Holnap megy vissza az orvoshoz kontrollra meg szurira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!