Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb macskaalom?

Figyelt kérdés

Ti melyiket használjátok? Ár-érték arányban melyiket tartjátok a legjobbnak? Én eddig a DM-es dobozos almot tartottam a legjobbnak hosszú ideig, még akkor is, mikor 1500Ft lett egy kis doboz. Most viszont már 1800Ft-ba kerül a 6 kilós kis dobozka és ideje más alternatíva után néznem 3 cica mellett :D

(Csak kérlek az Aldis almot ne írjátok -bár nyilván írhatjátok- csak nekem nem jött be 😅 )

2022. okt. 8. 03:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A Tigerino Canada a legjobb szerintem, viszont drága, de azért tovább elég, mint egy olcsóbb fajta. Ha az olcsóság, akkor az s budget használható. Az Aldishoz képest nem tudom milyen, de nekünk az is bevált.
2022. okt. 8. 12:39
 12/13 anonim ***** válasza:
53%

+1 a Benek Corn-nak.

Az, hogy lemegy a WC-n nagy kényelem, nem bántja a cica lábát(mint mondjuk a kristályok), kevésbé porzik, mint a bentonit, nagyon jól csomósodik.

Annyi még, hogy egy rostás alomtálcával kombinálva(nekünk ilyen van: [link] 2 perc a macskaalom takarítás kézmosással együtt.

2022. okt. 8. 14:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Reál saját márkás macska alom
2022. dec. 9. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!