Legjobb macskaalom?
Én a szilikonosra szavazok.
Pepcoban 1290ért van 3 literes lehet, talán nem ez a kiszerelés a leggazdaságosabb, de nekem ez van közel, ahol árulják.
Nagyon sokfélét kipróbáltunk már, én nagyon kényes vagyok a szagokra, nekem a legtöbb már napok múlva büdös, pedig egy nap kétszer takarítjuk az almot. Ami nekem leginkább bejött az a Biokat's aktívszenes (Diamond Care Classic) alom. Ez az első részemről, ami tényleg nem porzik, kevésbé hordja ki az alomból, mint a többit, jól köti a szagot és marha sokáig tudjuk használni, nem érzek kényszert a heti nagytakarításra (teljes alom kiborítás, tálca fertőtlenítés, újratöltés), simán pótolgatom 4-5 hétig.
Nem fizetett reklám volt. :D
Mi a szilikát almokat szeretjük nagyon, két cicánk van.
Amikor csomósodó macskaalmot vettünk azt 4-5 nap után nem használták, pedig naponta 2x takarítottuk... A szilikátosat 7-8 napig simán elhasználják és mi a kisállatboltban 3 litereset veszünk 1580 forintért.
Tehát ez 1 hónapra leosztva kb. 6 ezer forint.
Márkákból amúgy Tigerino, Sanicat.
Rendelve olcsóbb, mert kevesebbért kapsz nagyobb kiszerelést de mi hétközben nem vagyunk otthon ezért szoktuk a kisállatboltban venni, ami ott van a ház mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!