"Csak úgy" nyávog a macska, vagy valami baja van?
Tegnap hozzánk került egy kábé egy hónapos kismacska. Ma elvittük állatorovoshoz, nincs semmi baja, kapott féreghajtót stb.
Ámde egyfolytában nyávog, iszonyú éles hangon. Ez alaptartozék, és majd abbahagyja? Kábé már a világból ki tudnék futni...
Az enyém azért csinálja ezt, mert teljesen süket. Elsőre mi sem tudtuk mi a fene lehet a baja, de szép lassan rájöttünk.
Nálad még lehet, hogy csak a tesóit/anyját hiányolja, vagy valamire szüksége van, de ha sokáig így marad vizsgáltasd ki jobban.
"Imádom" az ilyen embereket, komolyan mondom. Magukhoz vesznek egy állatot (ki tudja miért), majd meglepődnek, mert az állat azt csinálja, amit tud.
Ki érti, ezt!?
Enyém már nagy, de sokat vinyákol, ha unatkozik.
Órákat van vele foglalkozva nap, mint nap, de az ő elképzelése szerint állandóan vele kéne csak foglalkozni.
Van kutya meg cica pajtija is, őket is zargatja, hogy játszanak vele.
Alig alszik, mindig játszani akar.
Sose nő fel, lassan 4 éves.
Hát, néha (sokszor) én sem értem az embereket, pl. itt, ahol bármit megkerdezhetek elvileg, gyakorlatilag meg a válaszadók lassan már fele nem bírja ki, hogy ne akasszon csakanyt a kérdezőkbe. Ők ti. azért vannak itt, mert mindent tudnak.
Ez az egyik. A másik, hogy mi a célotok az ilyen stílusú valaszadassal, de komolyan? Ami nem is válasz, mert nem a kérdésről szól.
Valamint: voltak már macskaim, de ennyire kicsi még nem, nem tudtam eldönteni, nem valami baja van-e, aggódtam.
Az értelmes, nem halál frusztrált válaszadóknak köszönet! 😀❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!