Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Valószínűleg félrenyelt a cicám. Száraz tápot evett épp, de nem láttam mert a szobában voltam, a férjem nézte a tvt nem messze a cica táljától, hallottam ilyen furcsa hangot, kérdeztem tőle hogy mi volt ez? Mondta hogy szerinte félrenyelt a cica mert evett és hátraugrott a táltól aztán kiköpte a kaját. Utána furán vette a levegőt, öklendezett meg mérges volt. Idegesen mászkált a házban fel-alá. Vinni szerettem volna állatorvoshoz, de sajnos nincs ügyelet sehol a közelben. Minden házi praktikát kipróbáltunk félrenyelés ellen, adtam neki cicának való tejet is mert azt nagyon szereti, először nem bírt inni belőle, de később megitta mindet és jobban is lett. Arra gondoltunk hogy sikerült valahogy lejutnia a kajadarabnak. Aztán most arra keltem hogy megint fura hangot hallottam és a cica szaladt el előttem. Megint öklendezett, furán vette a levegőt. Újra próbáltunk mindent hogy hátha kijön valami, de semmi. Aztán kis idő múlva megint jobban lett, most csirkemell sonkát evett. Teljesen úgy néz ki mintha semmi baja se lenne. Persze holnap amint nyit az állatorvos viszem is. Valakinek van ötlete esetleg hogy mi lehet a baja? Kétszer nyelt volna félre? Vagy az első megmaradt csak valahogy mégis jobban lett? Fogalmam sincs hogy van ez. Ha valakinek volt hasonló gondja vagy van ötlete mi lehet kérem írja le. :(2022. szept. 30. 01:06
1/3 anonim válasza:
Ha a cica veszi a levegőt, és képes tápanyagfelvételre, nem akkora a baj. Ha egyszer meg is akadt a falat, talán csak felkarcolta a torka belsejét és az irritálja neki.
2/3 anonim válasza:
Kérdező, hogy van a cica, és mit mondott az állatorvos?
3/3 A kérdező kommentje:
Az állatorvos nem talált semmi rendelleneset, azt mondta hogy ha félre is nyelt már biztos nincs semmi a torkán. Azóta szerencsére teljesen jól van, az lehetett a baj hogy van kiscica és külön van táp neki és az sokkal kisebb szemű, a nagy cica meg azt kezdte el enni és meg se akarta rágni csak habzsolta be és ezért nyelhette félre. Ezentúl külön kapnak enni, nehogy megint baj legyen.
2022. okt. 3. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!