Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 2 hónapos kiscica ehet főtt...

2 hónapos kiscica ehet főtt csirke mellet?

Figyelt kérdés
Tönkre tette e pocijat az előző gazdája és most keddig nem tudom dokihoz vinni, akutasakost és tápot evett nálam már csak de mindentől puffadt volt és kutyorgott a gyomra és híg állagú széklete volt. Azt a tanácsot kaptam hogy etessek vele két napig kb főtt csirkemellet, mert az jó lesz neki. Ezt állatorvos tanácsolta annak aki nekem mondta, de nem tesz neki rosszat ez ilyen fiatalon?

2022. szept. 24. 23:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

Az én cicának féregtelenítve segített. Talált cica.

Rozália Canon alutasakost,később royal Canon és sanabell tápot kapott.

Most olcsó alutasakost kap + Rozália Canon tápot.

Orvos szerint csak táp jobb lenne,de nem f9gadja el,ha nem kap csak tápot.

2022. szept. 25. 08:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Amíg fosik, addig maradjon a száraz, kicsit nedvesítsd meg. De ezen már tényleg csak a doki tud segíteni, ez az átmeneti diéta nem lesz elég. Elvileg kéne neki féreghajtó is, de én azzal most nem terhelném a szervezetét pluszban.
2022. szept. 25. 09:40
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
Mindig átírja,amit írok. Royal Canin a táp.
2022. szept. 25. 09:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha elfogyott a jelenlegi Whiskas táp többet ne vegyél, de ezt is kidobhatod. Drága csomagolt szemét aromákkal. Sajnos sokan nem tudják :(

A Royal Canin jó, kiscicának mindenképpen juniort, és amíg nem jön rendbe a pocija maradj a száraznál, pici vizet tehetsz bele.

2022. szept. 25. 10:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Eminent, Leonardo, Premiere, Josera, Smilla tápokat ajánlom. Mindegyikből a Kitten változatot, ami kölyköknek való.
2022. szept. 25. 12:21
 16/19 NTBS ***** válasza:
Igen, ehet, de nem biztos hogy jót tesz neki.
2022. szept. 25. 17:04
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma már tápot adtam neki és jobban nézett ki a végterméke, de később tudok elmenni vele dokihoz sajna. Mindenből megprobalom neki idővel a legjobbat venni de most hirtelen került ide és nem készültem ára,hogy k idejon, így most sajnos csak 20 000 forintom van az orvosi költségeire és kb még 10 000 a gyogyszereire ha kap balamit
2022. szept. 25. 17:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Valóban csirkemell diéta kell neki. Sok ilyen cicám volt már mint neked. :)
2022. szept. 27. 08:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Na, hogy van a cicus? :D
2022. szept. 28. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!