Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem szabad élő állatot adni a...

Nem szabad élő állatot adni a macskának?

Figyelt kérdés
Fürjeket nevelek, és 4 napja keltek ki. Sajnos hárman valahogy lesántultak és nem is nagyon ettek, ezért úgy élve odaadtam őket a macskának. Ezt látva a barátnőm kiakadt, hogy nem szabad a macskának adni és azonnal vigyük állatorvoshoz. Mindez csak 20 perce történt és a macska láthatóan jól érzi magát. Valóban szükséges az állatorvos?

2022. szept. 8. 08:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk olyan szempontbol nem jó macskanak adni élő kisallatot ha kint neveled a pld kiskacsa kisliba, kiscibi, mert akkor raszokhat a könnyű zsakmanyra.
2022. szept. 8. 10:05
 12/26 anonim ***** válasza:
67%
A miénk csak egeret eszik (azon kívül, amit tőlünk kap), a kiscsibéink ott sétálgattak előtte és nem bántotta őket :) De jogos a felvetes, nem minden cica ilyen nyugodt. Akár meg is ehetik a csibéket..
2022. szept. 8. 10:09
 13/26 anonim ***** válasza:
92%
A macskának baja nem lesz tőle, de rászokhat a többiek levadászására is. Nem tudom, mennyit játszott velük, mielőtt megölte őket, de a cicák sajnos tipikusan játszadoznak a zsákmányállattal, így én sem találom túl állatbarát dolognak, hogy élve adtad oda őket neki. Mármint a fürjek szempontjából nem volt túl humánus megoldás.
2022. szept. 8. 10:17
 14/26 anonim ***** válasza:
29%

Heti kétszer adok neki csibét és takarmányegeret is, kell neki az ölés öröme. Van saját gyilokszobája is.

Nyugodtan adhatod a fürjeket.

2022. szept. 8. 10:30
 15/26 anonim ***** válasza:
21%

Szükséges az állatorvos, valamiből ugye neki is meg kell élnie .))))

Én ránéznék arra az állatorvosra!! Fiatal? Helyes? Gyanús nekem a barátnőd.Miért ne lehetne adni nyers fürjeket egy macskának??

2022. szept. 8. 11:02
 16/26 anonim ***** válasza:
36%
Meg mellesleg a kutyákat is nyers hússal etetik lásd BARF, ..szerintem is rákattant a csajod az állatorvosra!! Ez nem vicc!!
2022. szept. 8. 11:22
 17/26 anonim ***** válasza:
22%

Csináld hetes nyugodtan.

Élvezném is..

Ez úgyis így fog menni, ha kiherélsz állatot,hanem.

Tetszik nem tetszik xd

2022. szept. 8. 11:24
 18/26 anonim ***** válasza:
24%

Pestiek azt hiszik, hogy 100 evvel ezelőtt is az emberek a csomagolt allatkajat vettek a macskanak meg a kutyaknak es avval etettek.

Nagyanyam azt mondta, hogy falun a macska max telen kapott enni a haznal.

Apam elmondasa szerint amikor a kutya a tojast ellopta a tyuk alol es megette azt felakasztotta a nagyapja szo nelkul, ha valakit megtamadott es megharapott mindenfele ok nélkül azt sem hagytak tovabb elni.

Nyar elejen a kiskacsa egy labbal kelt ki az anyja eltaposta es megölte a szemünk előtt abban a szent minutumban.

Tegyel a kotlos ala kacsatojast kikelti es felneveli, tedd ezt forditva a kacsa mihelyst meghallja, hogy abba nem kacsak vannak összetöri az összeset igy kivegzi azokat.

Csak az emberek ilyen erzelgős, a termeszet tudja mi a dolga es mit kell tennie.

2022. szept. 8. 12:11
 19/26 NTBS ***** válasza:
48%
De szabad.
2022. szept. 8. 14:20
 20/26 anonim ***** válasza:
22%

"Mi még a rothadt bűzlő csirkét is oda szoktuk adni neki. "

Gratulálok, majd megdöglik... nektek csótány sem való 🤮

2022. szept. 8. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!