Mennyibe kerül havonta több macskának az alom?
Figyelt kérdés
Már van egy cicám, és szeretnék még többet is mellé, de elbizonytalanított az, hogy milyen költségekkel járhat. Most 1 macskára havi 7000 az alom, amit használok (bioalom, wc-n le lehet húzni). Mennyibe kerül nektek mondjuk 3 macskára az alom havonta?2022. aug. 23. 13:09
1/7 anonim válasza:
Nekem három macska használja, és nem kerül érezhetően többe. Egy gombóc helyett hármat találok benne. Mondjuk a teljes almot csak havonta egyszer szoktam kicserélni, amúgy meg azonnal kiveszem az aktuális terméket, és ha már érezhetően fogy, akkor utántöltöm. Itthon dolgozom, így nem áll benne még estig sem a pisi/kaki. Cat's Best almot használok.
2/7 anonim válasza:
De azert azzal szamolni kell, hogy ritkan hasznal 3 macska 1 alomtalcat, tehat az elso nagyon-nagyon szerencses, hogy meguszta ennyibol :D
Nekem 2 macskam van, 2 alomtalcaval, igy is utalom kerulgetni oket (marmint az almot) el nem tudnam kepzelni, hogy legyen meg egy valahol 🤣
Sajnos ameddig csak egy alom volt, addig az egyik mashova pisilt, ugyhogy muszaj volt nekunk a ketto.
Aldis almot szoktam venni, es nekunk 2x annyi fogy igy.
3/7 anonim válasza:
Három macska kb 3x annyit pisil és kakil. Nyilván. Enni is 3x annyit fognak, mint egy.
4/7 anonim válasza:
Alomtálca legalább annyi db kell mint macska. De inkább +1. Ezzel is számolj.
5/7 anonim válasza:
Nekem a macskám kb. 5kg almot használ el 1 hónap alatt. Cat's Best almot használunk, az is lehúzható a wc-n. De így sincsen 7.000 Ft... inkább 4.000 Ft.
6/7 anonim válasza:
Ne csak az alommal számolj, több kaja is kell, féreghajtó, bolhacsepp. Alomból meg legalább annyi kell, mint cica van, de így is lehetnek "balesetek".
7/7 anonim válasza:
Több alom, több kaja, az orvosi költségek is húzósabbak. Nekünk 3 macska van, 3 alomtálcával nyomjuk, szilikátos alommal, feltöltöm mindet, kb 2 hetet bírnak aztán csere.12 ezer az alom, de mindig veszek pluszba egy csomaggal úgyh alom 16 ezer kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!