Milyen állat marja, harapja ki a szőrt a macska feje mögött a szőrt?
Ha ivaros nőstény, akkor a kandúr csinál ilyet.
Ha nem ivaros, úgy nézesd meg dokival, mert lehet allergiától kezdve bolhán át minden.
2-es! Ott a pont!
Nem is értem, miért ide írogatnak emberi vagy állati egészségügyi kérdéseket, miért nem keresnek fel orvost???
6,mondjuk mert a doki pénzbe kerül. Az ilyen gazdi pedig nem költ a macskára egy forintot se. Kíváncsi mi a baja, de kb ennyi. Meggyógyul magától, vagy nem.
Régebben kamilla teával kenegették a macskát, akármi baja volt. Kilóg a bele?
Eltört a lába? Habzik a szája?
Egy kis kamilla teát neki! Mostanában egy kérdésnél se látom hogy írnák. Már azt is sajnálják rájuk (nem mintha lett volna valami haszna)
Három macska kettő nőstény, egy kan.
Mindhárom nyaka olyan, éjszaka vannak kint, faluhelyen.
Ismerősök macskái, én csupán kíváncsiságból kérdeztem.
Amúgy ők foglalkoznak a macskákkal.
Kaptak kombinált, veszettség elleni és még kitudja milyen oltást...
Okoskák!
Mi tartottunk parasztként macskákat 30évig.
Nem kaptak se oltást, se féreghajtást, de orvost is csak akkor láttak mikor a marhákhoz jött.
Kaptak tehéntejet, étel maradékot, felrúgást mikor láb alatt voltak, hogy menjenek egerészni.
Többi dolgot nem említeném, hogy régen hogyan történt a gyógyítás ha valami betegséget vagy akár lustaságot észleltünk rajtuk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!