A ti cicátok is szokott olyat játszani hogy harapja az ujjatokat?
Mert szerintem a harapdálás nem jó játék, se cica, se kutya esetében. Sokkal okosabb megtanítani nekik, hogy az emberrel máshogy játsszanak. A harapdálás okozhat balesetet, pl. gondoljatok bele, hogy ha egy látogatóval, netán gyerekkel kezdene így játszani, mert a gazdival szabad.
Tudom, hogy van, amelyikük nagyon finoman csinálja, de én akkor sem tartom ezt helyesnek. Nyugodtan lepontozhatjátok ezt a válaszomat is, mint a másikat, attól még nem változik a véleményem. Mi másképp játszunk, és az állataimat egymás között sem hagyom nagyon durván játszani.
Öreg cicám van, és már nincsenek fogai. Tehát még ha be akarna durvulni, akkor se fájna a harapása. De tényleg nagyon finoman csinálja.
Kutya az más tészta, persze. Bár én vele is szoktam ilyet játszani.
És a kutyám és a cicám is csak velem szokott ilyet játszani, idegenekkel nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!