Van esélye életben maradni?
Figyelt kérdés
Az egyik rokonomék találtak egy kiscicát a bokor alatt, kb. 2-3 hetes lehet. A szeme nyitva van, esetlenül megtesz pár lépést.
Vettek neki tápszert is, cumisüveggel (cicáknak valót). Mondtam nekik, hogy 3-4 óránként etessék vele és a hasát evés után meleg ronggyal simogassák.
Ehelyett napi 2× etetik, akkor is keveset kap merthogy nincs türelmük etetgetni vele. Egész nap nyávog szegény. Van esélye életben maradni?
2022. aug. 28. 23:07
1/8 anonim válasza:
Így nincs. Nem tudod magadhoz venni?
3/8 anonim válasza:
Magadhoz kell venned sos mert így baja lesz előbb utóbb valószínűleg.
4/8 anonim válasza:
De ha nincs türelmek gondoskodni róla, akkor miért nem keresnek valakit, aki tudna? Az ilyen számomra annyira érthetetlen.. Nagyon pici, vele sokat kell törődni, nem lesz jó vége, ha náluk marad a kiscica.
5/8 anonim válasza:
Hol vagy helyileg? Ha Pest közelébe vagy átvehetem. Vagy keress segítséget állatvédőknél
6/8 A kérdező kommentje:
Én nem tudom átvenni, mert a szüleim nem engedik, illetve nem is akarják odaadni senkinek...nagyon önzőek.
2022. aug. 29. 12:13
7/8 anonim válasza:
Szerintem is állatvédők. És addig is menj át minden nap, etesd meg te is, amennyiszer csak lehetőséged van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!