Ki mit gondol erről?
Van egy fiú macskám. 6 hónapos és folyton csak az én szobámban akar lenni. De ebben az a forduló, hogy én egész nap hangosan hallgatom a zenét(carson coma, csaknekedkislány, Elefánt, stb...)
Ő meg csak fekszik és dorombol, néha a hangszóró elé is fekszik, mivel egyszer rájött, hogy honnan jön a hang. Aztán mikor már nem hallgatok zenét, mert hívok valakit, stb akkor meg csak szépen kicammog, majd a zenére visszajön. Szerintem irtó cuki, hogy állíthatom azt, hogy a macskámnak ugyanolyan a zenei ízlése :)
L/17
Lehet, hogy összefügg a zenével, de szerintem sokkal inkább a te társaságodra vágyik, hogy simogasd, etesd, játssz vele.
Szerintem ha bent vagy a szobádban és nem hallgatsz zenét akkor is befog hozzád menni.
Szereti az illatod, természetedet vagy még az is lehet bár erre a legkisebb az összes felsorolt eshetőségek közül az esély, hogy egy zenész reinkarnálódott a macska testébe.
Szerintem szeret téged, nagyon! Mert finomakat adsz neki enni és jól simogatod a szőrőstestét, ez a legvalószínűbb oka.
szia van kedved ismerkedni
laszlo 54f
érdekességek:
https://www.youtube.com/watch?v=lWQSKYbrwF0
https://www.youtube.com/watch?v=_2raNqztPX0
Oldalt a belinkelt videó mellett rengetek még zene kedvelő háziállatka van.
"De ebben az a forduló, hogy én egész nap hangosan hallgatom a zenét"
Ezek után mi a kérdés? Szimpla logika, hogy ha egész nap a szobádban kuksolsz és bömböltedet a zenét, akkor nincs más választása szerencsétlennek, ha veled akar lenni, minthogy a szobádba megy és elviseli a hangzavart. Ha a hangszóró elé fekszik, akkor meg állítom van már némi halláskárosodása is, ezért nem zavarja. Neked sem jó a hangos zene, az állatok hallása meg érzékenyebb, nekik főleg nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!