Lázas a macska, de nem talált rá okot az orvos. Mi lehet a baj?

11.000 Ft kereken egy darab lázcsillapító vagy a számlán szerepel más tétle is pl. vizsgálati díj? Az igen csak megtudja dobni a költségeket.
Amúgy pedig vidd el másik orvoshoz aki kideríti mi az oka a láznak.

Keress másik dokit.
Én beadnám megfelelő időközönként a megfelelő mennyiségű lázcsillapítót, és egy másik orvossal beszélnék, hogy amúgy lázas és az okot találjuk meg (mert a lázcsillapító azt nem szünteti meg)

Csak nem a Túriéknál voltál? Tőlük szoktak ilyen esetek kikerülni, országos szinten rossz a hírnevük.
Azonnal vidd másikhoz, a láz egy súlyos állapot macskáknál.

Akkor nagyon gáz... Ügyeleti díjjal még azt mondtam volna hogy ok a 11ezer.
Tudom hogy a dokiknak is élni kell valamiből. De rengeteg olyan hely van, ahol a pénzlehúzásra mennek, de az állat igazából nem érdekli őket.
Ha maximálisan odafigyelne és professzionális lenne, akkor se normális hogy lehúz, de legalább az állatom qrvajó ellátást kap... De ez. Azt se tudta mi van, még be is vallotta, de 11 ezret elkért kb a semmiért.
Jobban van legalább a cica?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!