Kertbe bedobott kismacska?
Figyelt kérdés
2 napja macska nyávogást hallok a kertemből, ma meg is találtam a macskát. Egy pici fiatal kismacska. Valaki bedobhatta hozzám. Mit lehet tenni ilyen esetben?
Gyepmester nincs. Állatvédőket nem lehet elérni. Hova tudnám leadni? Itt nem maradhat.
2022. aug. 18. 10:47
1/13 anonim válasza:
Tedd fel fotókkal fészre gazdikeresőként.
2/13 anonim válasza:
Hirdesd meg facebookon csoportokban, hogy surgosen elviheto a cica, nalatok nem maradhat, bedobtak, stb.
Valami szivhezszolo szoveggel, ugy nagyobb eselyed van.
3/13 anonim válasza:
Adj neki enni-inni, szomjan halhat ennyi idő alatt. Míg nem találsz neki gazdát, gondoskodj róla.
4/13 anonim válasza:
Gyepmester, menhely nem fog/tud segíteni. Posztold ki minden létező macskás csoportba, hogy elvihető cica, más esélyed nincs. Vizet adj neki, meg ha van érkezésed, legalább whiskas vagy valami olcsó aszpikos cuccot
5/13 anonim válasza:
Várjatok, van ilyen? Bakker, én is hallottam már kiscica nyávogást a kertem végéből éjjel de reggel nem találtam. Éjjel ugye sosincs megkötve nálunk a kutya...
6/13 anonim válasza:
Van-e ilyen? Ez a kismacskák eltökítésének egyik legáltalánosabb módszere. :( Elviszik messzire a kicsiket és bedobálják ide-oda.
Kérdező, állatorvos először (féreghajtás, kormeghatározás), utána pedig próbálj meg gazdát keresni neki. De jó eséllyel lett egy macskád.
7/13 anonim válasza:
10# ennyi erővel darazsat se csapj le soha, a patkányokat se írtsd stb.. A MAcskák túl vannak szaporodva és károsak az élővilágra..
8/13 anonim válasza:
Hát ne haragudj, kedves hetes, de ha az az ember bántott egy macskát, akkor igen, a macska élete fontosabb. Aki állatot bánt, emberre készül!
9/13 A kérdező kommentje:
Munka után fotózom és hirdetem akkor. Macskám jó eséllyel se lesz, ha nem kell senkinek kiteszem valahol tőlem messzebb
2022. aug. 18. 13:56
10/13 anonim válasza:
ezt kár volt ide írni a sok elvakult mindjárt neked esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!