Mit tehetnék még bolhák ellen?
Sziasztok
A macskám még mindig bolhás,annak ellenére hogy megfürdettem macska samponnal, mosogatószerrel (megkérdeztem hogy veszélyes e és azt mondta az állatorvos hogy nem) vettünk neki ilyen spot on bolha író szert és kitakarítottuk az egész házat, szódabikarbónás vízzel is lefújtuk a szőnyeget de semmi haszna, a cicus csak benti cica, kintre csak egyszer kétszer visszük és akkor is kézben mivel van egy kutyánk, fogalmunk sincs mit tehetnénk már, esetleg nektek vannak tippeitek amiket szívesen megosztanátok? Nagyon hálás lennék
A kutya is van bolha ellen kezelve? Mindkettőt kellene rendszeresen, a sampont felejtsd el.
A macska fekhelyét ha van ki kell mosni, illetve a lakásban használatos szereket is lehet venni. Infecticide 2000 kapható állatkereskedésben, állatpatikában, azzal mindent az állaton kívül le lehet fújni.
Azert bolhas, mert a sima takaritoszerek meg a szodabikarbona lokaki a bolhanak, igy a lakasban gondolom meg mindig megbujik par es visszafertozik.
Amit lehet ki kell mosni 60 fokon, a tobbit meg lefujni azzal, amit pl a 3-as irt.
Butort, agyat, mindent.
A bolhák 70%-a az állat környezetében van, és nem az állaton. Ha hatna bármit is a sampon (már pedig tapasztalataim szerint nem használ), akkor se írtja ki a bolhákat.
A tabletta előnye, hogy amint megcsípi az állatot, meg is hal. Idővel vissza fognak mászni rá a környezetében lévő bolhák, amik így szintén meghalnak. A tablettával valóban kiírtod a bolhákat pár nap alatt az állatból és a környezetéből. Illetve ha a kertben is vannak, és szintén betámadják, azok is meghalnak. Én mindig a tablettát ajánlom, a legjobban bevált dolog. Emellett nem csak a bolha jár így, hanem a kullancs is, és sok belső parazitát is kiírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!