Magányos állat a macska vagy párban jobban elvannak?
Figyelt kérdés
Erősen gondolkodok hogy vegyek lány cicám mellé egy "barátot" hogy amig nem vagyunk otthon legyen kivül játszania. De csak lányt vennék, fiu nem kell:) Nemtudom ellennének e egyáltalán együtt. egyáltláan miből látom ha magányosnak érzi amgát egy macska? Mindig körülöttünk mászkál, kéri hogy játszunk vele. igénlyi a törödést nagyon.2010. szept. 23. 16:32
1/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem jobb ha ketten vannak, nekünk is amikor kicsik voltunk és megkaptuk életünk első cicáját akkor alap volt, hogy kettőt kaptunk :) Imádtuk őket és ettől még ugyanúgy szerettek minket. Most is összeszorul a szívem ha eszembe jut.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is, jobb ha 2en vannak :) Nagyon cukik, mikor összebújva alszanak, vagy együtt játszanak :D
3/5 anonim válasza:
Amíg 1 cicád van, azt hiszed jól elvan egyedül, addig amíg nem kap egy társat, mert akkor lesz igazán láthatóan boldog.
Ök az én cicáim:
http://www.youtube.com/watch?v=scWhXt8TIHM
Nézd meg, a videó magáért beszél!
4/5 anonim válasza:
Mindenképp 2 cica!
Nekem is először egy volt, aztán szereztem neki társat. A nagymacska ezután látványosan boldogabb cica lett. :)
5/5 anonim válasza:
Fiú nem kell xd még az állatoknál is diszkriminálnak minket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!