Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Magányos állat a macska vagy...

Magányos állat a macska vagy párban jobban elvannak?

Figyelt kérdés
Erősen gondolkodok hogy vegyek lány cicám mellé egy "barátot" hogy amig nem vagyunk otthon legyen kivül játszania. De csak lányt vennék, fiu nem kell:) Nemtudom ellennének e egyáltalán együtt. egyáltláan miből látom ha magányosnak érzi amgát egy macska? Mindig körülöttünk mászkál, kéri hogy játszunk vele. igénlyi a törödést nagyon.
2010. szept. 23. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem jobb ha ketten vannak, nekünk is amikor kicsik voltunk és megkaptuk életünk első cicáját akkor alap volt, hogy kettőt kaptunk :) Imádtuk őket és ettől még ugyanúgy szerettek minket. Most is összeszorul a szívem ha eszembe jut.
2010. szept. 23. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is, jobb ha 2en vannak :) Nagyon cukik, mikor összebújva alszanak, vagy együtt játszanak :D
2010. szept. 23. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Amíg 1 cicád van, azt hiszed jól elvan egyedül, addig amíg nem kap egy társat, mert akkor lesz igazán láthatóan boldog.

Ök az én cicáim:

http://www.youtube.com/watch?v=scWhXt8TIHM

Nézd meg, a videó magáért beszél!

2010. szept. 23. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindenképp 2 cica!

Nekem is először egy volt, aztán szereztem neki társat. A nagymacska ezután látványosan boldogabb cica lett. :)

2010. szept. 25. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Fiú nem kell xd még az állatoknál is diszkriminálnak minket?
ápr. 11. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!