Nekiáll hisztériázni a ti cicátok is, ha nem ő az első, amikor hazaértek?
Megérkezem, levenném a cipőm, lepakolnék, kipakolnék, esetleg még wc-re is elmennék, átöltöznék, ha nem kéne azonnal a kis bundással kezdenem :D
Ha ez nem történik meg, kb. 3 percen belül, akkor elvonul a hálószoba sarkába, és nekiáll irdatlanul ordítani. Ezt nem hagyja abba, amíg fel nem emelem, és meg nem szeretgetem, a neki épp tetsző mennyiségben.
Nálatok is ez a rutin? Ez már így is marad?
Te jó ég... tényleg? De jó hogy nekünk nincs semmilyen állatunk...
Igen, ilyen marad, mivel gondolom elkényeztetted...
igen elso en is orulok hogy neked nincsen semmilyen kisallatod, meg a veged ki kellene mutatnod a szereteted iranta...
kerdesre valasz: hasonlo, az en cicam karapdalja a labam (a nap barmelyik szakaban/amikor hazaertem) hogy neki szeretet kell, vagy vele jatszani kell, hasonlo :D
Vannak ilyen macskák is. Ha le akarod róla szoktatni (én megtettem, mindent megkap de ne szokjon hozzá ehhez), akkor ne vele kezdj ha hazaérsz, és miután befejezi a hisztit, utána szeretgesd meg. Idővel megtanulja, hogy ne hisztizzen. De mindenképp az obégatása után, nehogy azt higgye, hogy épp azt dicséred.
Az enyém megtanulta, így csak felül a kanapé karfájára, és néz addig, amíg nem végzek.
Miénk is ezt csinálja, bár ő nek ordít csak dorombol és próbálja felhívni a figyelmet kisebb nyávogásokkal.
Nálunk is az a rutin, hogy hazaérek, ölbeveszem, megpuszilom a fejét, lerakom, ő megy a dolgára, én meg elkezdhetek levetkőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!