Mit tegyek ha édesanyám engedi, de édesapám nem engedi a cicát a házba? Panelbe lakunk, az első emeleten de egy cica elférne a szobámba. És időm is lenne rá tehát nem lenne elhanyagolva szegényke.
Felpontoztalak, mert a tapasztalatlan kérdező számára hasznos dolgokat írtál le....
DE
Hadd kérdezzem már meg, hogy mégis mire számítottál?? :D Ezek olyan nehézségek amik szerintem mindenki számára egyértelműek aki látott már macskát 5 méternél közelebbről......???
4 válaszolónak válasz:
Szerinted a kóbormacskára hamarabb mond az apja igen mint egy biztos forrásból származó macskára?
Hol élsz te? A Kóbormacskák 85% hemzseg a különféle betegségekben.
Köztudott a felnőttek körében, hogy a denevér után a macskákban van a legtöbb betegség.
+ miért hazudjon az apjának?
Fogadja el a lány, hogy nem hozhat macskát a panelben és kész.
Ha meg simogatni akarja akkor figyelje ki, hogy a panelben hol van cicás ember és barátkozzon össze vele, aztán simogassa.
Össze barátkozás menete:
- vigyen a macskás ember macskáinak kaját és mondja, hogy szeretné kicsit simogatni a macskákat.
Ne hazudj a szüleidnek!
4-es vagyok.
Nem értem a 7-es válaszát. Hogy jön ide a kóbormacska? :)
Nekem akartad írni?
töröltek egy korábbi hozzászólást.
Aki akkor volt a 4 -es az most a 3 -as válaszoló.
NE HAZUDJ A SZÜLEIDNEK csak azért, hogy elérd a célod. Nem értem, hogy miért kéne, hogy a te macskás célod érvényesüljön és miért nem tudod elfogadni apád kérését, hogy ne legyen macska?.
Keress egy macskás embert aztán simogasd az ö macskáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!