Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a kiscicámmal?

Mi lehet a kiscicámmal?

Figyelt kérdés
A kiscicámnak nem tudom mi a baja. Keveset eszik és kedvetlen. Sokat alszik és a megszokottnál is lustább. Nem akar játszani az anyjával se és a tesójával se(persze itt jönni fog hogy miért nem ivartalanítottam az anyjukat, akartam kiscicát szóval ebbe ne szóljatok bele pls). Orvoshoz nem akarom vinni mivel egy állatorvos van a közelben és az szarik rá hacsak nem egy tehénről, disznóról, juhról vagy valami ilyen haszonàllatról van szó. Messzebb meg nem tudom vinni. Valaki aki hasonló cipőben járt és HASZNOS tanácsot tudna adni annak megköszönném. Azok meg kérlek ne pazaroljátok az időtök azzal hogy okoskodtok hogy vigyem el orvoshoz meg hogy ivartalanítsam. Köszönöm előre is (amúgy 3 hónapos a cicus, eddig is lusti volt,de most a szokottnál is lustább. Persze feláll és megjárja magát de legtöbbet alszik)

2022. aug. 4. 15:37
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Megoldani szeretném a problémát de nem azzal hogy elvigyem 50kmre egy állatorvoshoz, egyszerűen nem tudom és nem az arcom nagy csak megkértelek ha nem tudtok mást írni akkor ne pazaroljátok az időtök arra hogy vigyem el orvoshoz. :)
2022. aug. 4. 16:14
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Mit vársz tőlünk, az internet népétől? Vigyük el mi állatorvoshoz? Diagnosztizáljuk látatlanban? Írjunk fel neki vényköteles gyógyszert?
2022. aug. 4. 16:16
 13/46 A kérdező kommentje:
Hát ha az "internet népe" csak ennyit tud csak görgessen tovább. Aki meg tud valamit többet segíteni az írjon.
2022. aug. 4. 16:19
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud ezen így senki segíteni, ezt kellene felfogni.
2022. aug. 4. 16:20
 15/46 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem várok el semmit. Leírtam. Egyéb más tünete nincs azóta megnéztem mindenét
2022. aug. 4. 16:21
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Amíg eszik, jó. Meg tudod mérni, hogy van-e láza?
 17/46 A kérdező kommentje:
Hogy kéne?
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Megfogni, digitális lázmérőt a fenekébe dugni, tartani amíg nem jelez.
2022. aug. 4. 16:25
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Amikor nekem nem evett a macskám, és el is feküdt - és nem gondolva magamat mindenhatónak: orvoshoz vittem -, a következő vizsgálatok történtek.

Lázmérés, nyálkahártya-vizsgálat, has áttapogatása, vérvétel (máj és vesefunkciók ellenőrzése), aztán kapott 2 injekciót.

Ha ez neked most segít, akkor szívesen.

2022. aug. 4. 16:27
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
A normális hőmérséklet: 38-38,5 C fok.
2022. aug. 4. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!