Örökbefogadtam egy kiscicát, és nagyon atkás a füle. Tudnátok rá olyan cseppeg ajánlani, ami árban elfogadható, és hatékony is?
Konkrétan ma kettő órakor jelent meg az udvarunkban. Ne haragudj, hogy az ismertségünk első 4 órájában még nem jutottam el vele az állatorvoshoz. Egy hatékony nyakra/fülbe cseppenthetős cuccra kértem tanácsot, nem állatkísérletet hajtok rajta végre, te majom.
Stronghold és az Advocate, amik jók fülatkára is. Természetesen több hónapon keresztül, mellé mindig fültisztítás.
Mindegyiknél megtalálható a leírásukban, hogy milyen idős-súlyú macskára adható.
Én is a Stronghold/ Stronghold Plus-t, vagy Advocate-et ajànlanàm.
Fontos, hogy csak cicàkra való vàltozatàt és a súlya alapjàn megfelelő kiszerelést vàlaszd.
Ezt a nyak bőrére kell csepegtetni.
Nagyon hatàsos, mi kiskoruk óta ezeket hasznàljuk.
Szinte minden külső/belső élősködőtől meszabadìtja a cicàt.
Bolha/bolhalàrva, kullancs(csak a Stronghold Plus), tetű, fülatka, fejrüh, többféle féreg, kivéve galand.
Ezek 3000Ft körül mozognak.
Amit én annyira nem szeretek az adagolója miatt (fecskendő), az a Nexguard combo ( bolha, kullancs, fülrüh, galand és fonalféreg).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!