Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Aki csak lakásban tartott...

Aki csak lakásban tartott macskát, hány évig élt, milyen betegségben hunyt el, esetleg csak "elaludt"...?

Figyelt kérdés

#macska #idõs macska
2022. júl. 27. 22:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Lélekemelő ahogy írsz róluk

2022. júl. 28. 07:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ennyi én írtatok! Azért kérdeztem, mert van egy ivartalan 11 éves kandúrunk, az utóbbi pár hétben vettem észre hogy "lelassúlt", ingerlékenyebb, étvágya változó. Tervezem megmutatni állatorvos nak természetesen.
2022. júl. 28. 08:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#9 az alatt pusztán arra céloztam, hogy keverék macskáknál (meg kutyáknál is) gyakoribb az erősebb immunrendszer, és nem arra, hogy minden fajtatiszta állat beteges. Sok függ attól is, milyen a tenyésztő, mennyit áldoz a vérfrissítésre akár külföldi pároztatással is (mert tenyésztő és tenyésztő között is van különbség)
2022. júl. 28. 10:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mit lehet ezeken a válaszokon lepontozni....
2022. júl. 28. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik 17 éves koráig élt, sajnos veseelégtelensége lett, nem lehetett rajta segíteni. A másik most 18 éves. Kicsit lelassult az utóbbi években, de jó étvágyú, végzi az öreguras rutinját, és a korához képest jó egészségnek örvend.
2022. júl. 28. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!