A macskátok csinálja ezt vagy csak az enyém ilyen gonosz?
3 hónapos a kiasszony, nagyon imádnivaló csak az a gond, hogy ahogy ki van takarítva neki az alomtálca rögtön belevégzi a dolgát. Rendben megértem, hogy megjelöli meg az ösztönök. De ma konkrétan még bele se öntöttem a friss almot már pisilt és kakilt is bele. Ezért megérte kitakarítani. Nektek is csinálják ezt?
Pedig mindig kimosom alaposan az alomtálcát
Nekem mindkettő ezt csinálja, mert igen, nyilván szívesebben mennek a tiszta alomba, ahogy gondolom, te is a tiszta wc-re.
Ha annyira zavar, kapd ki utána a cuccost, legalább teszteled azt is, hogy akkor is belemegy-e rögtön megint.
Jujjj de pofátlan. Azta.
Te a sz4ros, húgyos wcbe szeretsz tovább piszkítani, vagy előtte lehúzod a korábbi adagot?
Na képzeld! Őket is zavarja hogy ott van benne a trágya! Elképesztő, ugye? Nem tudják kitakarítani szerencsétlenek, ezért ha te, őlordsága szentséges gazdika méltóztatsz kitakarítani, akkor kényelmesen tudnak wczni.
Hát én is jobban szeretek tiszta klotyóba tojni.
A macska is, mert akkor nem a szart rugdossa szét. Nálunk is ezt csinálják a cicák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!