Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kóbor macska Zalaegerszeg mit...

Kóbor macska Zalaegerszeg mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap késő este mikor hazamentem egy csontsovány erőtlen fekete-fehér fiatalabb macskát találtam a kertünkben. Barátságos, dorombol a simogatásra es játékos de bágyadt volt nagyon szegény alig tudott menni, éhes szomjas volt már nagyon tiszta csont és bőr, szóval bevittem egy kis fészerbe az udvarban, csináltam neki helyet egy dobozkát és vittem neki tejet, kis husit ami itthon volt. Éjjel hasmenése volt több helyen od piszkított, kitakarítottam, de nem ment el pedig nyitva volt az ajtaja. Miután hozzáértem persze alapos kézmosás és fertőtlenítő. Van egy kutyusom havanese, ezért hosszú távon nem tudnánk mi befogadni, de ilyen állapotban kirakni sincs szívem. Mit tegyek, állítorvoshoz vigyem azonnal vagy etetgessem pár napig megnézni hogy javul-e a kedve, közérzete? Ha elviszem állítorvoshoz mint kóbor macska az esetleges gyógyszerekben segít valamilyen alapítvány vagy én fizetem? Zalaegerszegen ilyen esetben kit lehet hívni, vagy hova lehet elvinni?

2022. júl. 21. 10:50
 1/2 Andizsuzsi ***** válasza:
49%

Bársonytalpasoknak szóljál, ők segítenek.

[link]

2022. júl. 21. 10:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer sem mondom, hogy a tejtől lett hasmenése. Ha már segíteni akarsz, akkor olvass utána vagy kérj orvosi tanácsot mielőtt cselekszel. Etetni is csak kis részletekben, napjában többször szabad, ameddig nem erősödik meg.
2022. júl. 21. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!