Nem Tud Pisilni a cicám. Mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Volt már hasonló tudom mi ez. Nyávog is szóval biztos rosszul van. Vasárnap este van. Állat orvoshoz nem vihetem. Tudtok valamit ami segíthet rajta? Kamilla tea vagy bármi?2022. júl. 17. 21:21
12/24 A kérdező kommentje:
Előző előttinek válasz. Kandúr. Volt már ilyen baja nem egyszer. Sőt nem régiben vittük dokihoz. Azt hittem meggyógyult belőle de most megint. Egyébként ivartalanítva van
2022. júl. 17. 22:48
13/24 anonim válasza:
Tudom ezzel most hirtelen nem sokra mész, de találtam egy írás erről:
14/24 anonim válasza:
Helyileg merre (megye) kellene ugyelet?
15/24 anonim válasza:
Semmit nem lehet csinálni!Azonnal doki!
17/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek srácok, éjfélkor elautóztunk a legközelebbi állatkórházba(35km) és ellátták. Átmosták a veséjét meg minden. Holnap hozzuk haza
2022. júl. 18. 20:28
18/24 anonim válasza:
És hosszútávon mi ennek a megoldása?
19/24 anonim válasza:
Gondolom speciális gyógytápok (pl. Hill's C/D), az én cicám is azon élt, miután fél éves korában húgyúti beteg lett (alsó húgyúti szindróma, struvit-kövekkel). Emellett gyakori orvoshoz rohangálás, mert pl. stressz hatására is hipp-hopp kijöttek rajta a tünetek, sajnos.
20/24 anonim válasza:
Találtam egy szakcikket a témával kapcsolatban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!