Volt már hasonló tudom mi ez. Nyávog is szóval biztos rosszul van. Vasárnap este van. Állat orvoshoz nem vihetem. Tudtok valamit ami segíthet rajta? Kamilla tea vagy bármi?
Esetleg nincsen a közetekbem állatkórház? Az talán nyitva van.
2022. júl. 17. 21:25
2/24 anonim válasza:
Az én macskámmal is előfordult a közelmúltban ilyesmi, állatorvoshoz vittük másnap, ahogy a furcsa tünetek jelentkeztek. Én nem tudom, hogy működik- e a kamilla teás módszer, de a helyedben mindenképpen megpróbálnék felkeresni egy állatkórházat.
2022. júl. 17. 21:32
3/24 anonim válasza:
A katéterezés segít rajta, más nem, azt pedig állatorvos tudja megcsinálni. Holnapig akár bele is hallhat.
2022. júl. 17. 21:32
4/24 anonim válasza:
A kamilla tea nem segít semmit. Próbálj ügyeletes állatorvost hívni, bárkit! Kisárosban is vannak már ügyeletes állatorvosok. Kezd el az összes dokit felhívni, egyik csak felveszi majd.
2022. júl. 17. 21:43
5/24 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy jo otlet folyadekkal teletomni ugy, hogy nem tudja uriteni, mert el van zarodva ott valami.
Ha nem tudod orvoshoz vinni, akkor csak a remenykedes marad, hogy kibirja holnapig.
2022. júl. 17. 21:46
6/24 A kérdező kommentje:
Egy ,,állatkórház,, nevű helyre elmentünk a szomszéd városban amiről azt írta a net hogy ma is nyitva van, de olyan szinten hajtott el a csávó minket.. mondván hogy Vasárnap este van
2022. júl. 17. 22:12
7/24 anonim válasza:
Holnap jelenteni kellene a főnökének, mert ez abszolút sürgősségi eset! Remélem, holnap reggel jó kezekbe kerül a cica és még nem lesz késő.
Ti legalább megpróbáltatok...
2022. júl. 17. 22:16
8/24 anonim válasza:
Telefonon próbálj érdeklődni állatorvosi ügyeleteknél - ilyenekből vannak éjszakai és hétvégi ügyeletek is. Ha nem is tudjátok elvinni, mert esetleg messze van, biztosan tudnak valami tanácsot adni.
2022. júl. 17. 22:18
9/24 anonim válasza:
Sokat számít, hogy mióta.
Egyébként katéterezés,aztán gyógyszeres táp.
2022. júl. 17. 22:23
10/24 anonim válasza:
Fiú vagy lány cica? Nőstényeknél is veszélyes dolog, de kandúrok esetében életveszélyes is lehet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.