Miért fosik mindent össze a cicám? :S
Bosszút áll? te normálisnak vallod magad, hogy ilyeneket beszélsz össze-vissza?
Vidd orvoshoz a szerencsétlent, mert valami baja van, ha a macskák megfeledkeznek a szobatisztaságról, az valamilyen gondot jelez.
Bosszút áll... ez az év dumája.
Mi most találtunk egy kiscicát,és ő is hozzá lett szoktatva az alomra, de most ő is fosik :$
De őt már kezelik a betegsége miatt.
20:13
A macskák igenis bosszúálló típusok... nem egy példát tudnék mondani, és nem csak én...:)
A kedves kérdezőnek meg: nem cseréltétek más fajtára mostanában a macskaalmot? Nekem is volt ilyen, sőt még a szőnyegre és kanapéra vizelt, pedig már egy hónapja le volt cserélve az alomja, aztán visszatértünk a régihez, és utána semmi nem volt már. Remélem neki is csak ez a baj, de ha mégsem, tényleg érdemes elvinni egy állatorvoshoz!
hajaj..rendben, holnap elugrok vele a dokihoz, mert nagyon úgytűnik, hogy beteg :S
köszönöm mindenkinek
20:16
Akkor valószínűleg csak én vagyok olyan gazdi, hogy úgy bánok a macsekommal, hogy nincs miért bosszút állnia.
Amúgy értem magát a bosszúállást, és tudok a macskák rafinált természetéről is, ami ezt illeti, de a fosást összehozni a bosszúval nagyon gáz.
Az is biztos bosszú lesz, mikor kifekszik egy autó elé és kilapul :)
Bár a kérdező azt mondta, hogy ez a megjegyzése csak (Y) volt, ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!