Macskatartók SOS! HELP ME! Mit tegyek velük?
Figyelt kérdés
Vettem egy házat, és vele együtt örököltem két kölyökmacskát. Kb három hónaposak. De nem voltak megnevelne, borzalmasak rosszak, szétszedik a házamat, és terrorizálnak engem!!!! Nem hagynak aludni, csípnek rúgnak harapnak, de ha kaja kell, akkor tud hízelegni, éjszaka lökdösnek, hogy simogassam őket, és ma az egyik gyakorlatilag belenyúlt a számba a kajámért. Ha ráordítok, az egyik röhög rajtam, a másik pedig ártatlanul ül és nagy boci szemekkel néz rám, kinek volna szíve így megfegyelmezni? Nem akarok verni őket !! De mit csináljak így ?2010. szept. 20. 19:49
11/12 anonim válasza:
Az hogy csípnek rúgna harapnak nem a neveletlenség jele hanem még kölykök és játszanak.Felfedeznek mindent, másznak, bújnak.Nekem is vannak kiscicáim nehéz őket nevelni, de azért ne verd őket.
12/12 anonim válasza:
xD De édesek lehetnek! :D
xD
BOcs ez jutott eszembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!