Minden macska ilyen kènyes,kènyelmes?
Figyelt kérdés
1 èves kora óta nálunk nőtt fel egy európai rövidszőrű kerti/kinti macska, lènyegèben tèlen nagyon hidegben beengedjük az előtèrbe arra a 2 hónap hideg napokra. De februártól novemberig egyáltalán nincs hideg,,sőt egèsz tavasztól mai napig csak ès kizárólag bent akar lenni a szobákban minden erővel az ágyban. Pedig kutyánk sincs az udvaron. Soha nem akar kint lenni házimacska lèvèn mint a többi macska.2022. jún. 21. 13:48
1/11 anonim válasza:
Nem mindegyik, van amelyik kifejezetten nem szereti a bezartsagot es mindig kint akar lenni.
2/11 anonim válasza:
Te miért nem kint szeretsz mászkálni/feküdni az aszfalton, meg a fűben? Na ugye.
3/11 A kérdező kommentje:
2-es
Ööö..talán mert nem vagyok macska?
2022. jún. 21. 14:20
4/11 A kérdező kommentje:
Egyèbkènt 24 órából 16-ot mindig kint vagyok.
2022. jún. 21. 14:21
5/11 anonim válasza:
Több esze van a macskádnak, mint neked, ennyiről van szó. Ő tudja, mi a jó neki.
6/11 anonim válasza:
A macska alkalmazkodik a környezetéhez, ezért élnek meg a jég hátán is. Ha jobb körülmények közé kerül, akkor onnantól azt a környezetet fogja keresni, mert ez biztosítja neki a nagyobb túlélési esélyeket. Ha bezárod, rögtön ki akar majd menni, mert a macska területvédő állat és még akkor is van területe, ha ivartalanítva van.
7/11 A kérdező kommentje:
Nőstèny macskáról van szó..hatalmas portánk,udvarunk van,,rendezett nyári èpületekkel stb.. nekem azèrt furcsa mert 37 èves lètemre rengeteg macskánk volt,soha nem szerettek bent lenni. Ez a mostani macsek szètkaparja az ajtót,hogy engedjük be. 5 percet sem akar kint lenni,csak a benti ágyban a nap 24 órájában tèlen nyáron. Korábbi hozzászólónak mèg..- Egyèbkènt igen..a règebbi házi macskáink imádtak fűben,kertben,fákon aludni..
2022. jún. 21. 14:52
8/11 anonim válasza:
Te megvalaszoltad a sajat kérdésedet:
-Minden macska ilyen kènyes,kènyelmes?
-37 èves lètemre rengeteg macskánk volt,soha nem szerettek bent lenni.
Mit szeretnél még?
9/11 A kérdező kommentje:
Azt írtam,hogy az èn èlettapasztalatom alapján,ès,hogy visszagondolok a gyerekkoromra,nyáron jó időben soha nem akartak bent a szobában aludni a házi macskák. Azóta lehet,hogy a macskák is megváltoztak.
2022. jún. 21. 16:27
10/11 anonim válasza:
Minden macska egyedi. Ez ilyen, szeret bent lenni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!