Hol lehet venni savannah macskát és mennyiért?
Gyönyörűek,igaz nem lehet iylen cicám,de szeretném megtudni,h még is mennyi és hol lehet kapni,vagy egyáltalán lehet-e Mo.-on?
Köszönöm:)
Pár kép,aki nem tudja h néz ki ez a gyönyörű szép, nagy cicus:)
Köszönöm a válaszokat!:)
Tényleg gyönyörű ^^ De sajnos úgy tudom, hogy itthon egyáltalán nem engedélyezett a tartása, és az USA-ban is kell hozzá egy bizonyos tartási engedély.
Ami az árát illeti, gondolom eléggé borsos, főleg, ha törzskönyvezett.
Meglepett, hogy mindenkinek tetszik:S
Nekem csak a füleivel van gond, mert szentem túl hosszúak és nagyok a fülei. Amugy a mintázata szép, de olyan nagytestű, nem macska méretű
Nekem az ocelot jutott róla eszembe.
Nemtudom, kerdezd meg tole:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__1165993-mit-..
O csak ugy ingyen kapja, azt sem tudja, mihez kezdjen vele... -_-!
Nagyon köszönöm a válaszokat!:)Megnézem azt az oldalt!Köszi:)
100.000 ft-ért nagyon húzós és nem is hittem,h olyan olcsó, én is ekörül gondolkoztam,de az biztos,h nem lesz ilyen szép cicám:/Max,ha vhogy össze jön rá,de mivel 2 szeretnék főleg majd tenyészetre,akkor már 200.000e ft:/De gyönyörűek, így ahogy vannak, sztem épp az a szép,h ilyen nagyok a fülei:)
20:10-es érdekelne,h kb. hány éve tenyészti őket?:)
Ahogy elnéztem a képeket,ezek a Savannah cicák nagyon szépek,de még se hasonlítanak a Savannah macskákra,sokkal kisebbek és a pofijuk is más:/
Ize... Kedves kerdezo, szerintem a "tenyeszetre is javasolt" az jocskan 100 folott van...
Raadasul, a tenyesztes sem abbol all, hogy "veszunk ket ellenkezo nemu allatot, aztan..."
A tenyesztes draga hobby. A savanah szaporitokat meg szivem szerint agyonutnem egy kitomott nyullal. -_-! Mert ugytunik, ket even belul ok lesznek az uj yorkie-k... >_<
Nelegyenigazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!