Milyen macska almot érdemes venni? Szilikonost vagy simát? Hol, és mennyiért kapható?
Menhelyről hozok egy 3 hónapos kiscicát,és neki kellene.
Köszi a segítséget!
Szia!
Nyáron amíg meleg van sima alom (panelban lakunk és ilyenkor ha úgy sikerül neki tudunk simán szellőztetni), a rossman sajátmárkás (Winston) almot 5kg 319Ft és kb 3hétig tart most 4hónapos a cicám.
Télire már megvettem akció alkalmával a szilikonosat, 999FT volt a Tescoban a Mimi 4,5Liter.
SZILIKONOS, nekem az jött be, se a rossmannos, se másik, csak az! Az összes büdösvolt, pedig naponta többször takarítom a ládát, de nagyon jó a szaglásom, így zavart, plusz párom allergiás, és azok nagyon porolnak is. Fressnapfban 3000 HUF egy 8literes szilikátos alom multi fit, talán ez a legkedvezőbb. Ebből kijön 2x4 liter, 4 liter minimum 15 napra elég, de nekem 20-ig jó, volt már h egy hónapot is kihúztam 4literrel a cica pisijétől is függ gondolom.Plusz előny: a pisit nem kell kiszedni belőle!
De fressnapfban több jó is van. Mindegy melyiket választod, de nagyon igaz, a drágább jobb, én 2000 alatt az olcsó vacakokkal sem jöttem ki, mert kb 5 naponta cserélhettem az összeset. Szóval inkább a drágakat ajánlom, szagtalanok, pormentesek, és sokáig jók!
Ez van olyan jó mint a szilikátos?
Ha nem akarsz szilikátosat, akkor ezt ajánlom: [link]
Ez állítólag 2 cicának 1,5-2 hónapig jó, csak jókat hallani róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!