Egy idegen kiscicát feltud nevelni egy anyamacska?
Figyelt kérdés
A szomszéd macskának 2 kiscicája született. még kicsik pár hónaposak. bejött a kertembe egy idegen kiscica akinek be van gyulladva a szeme. kitisztítottam neki. viszont annyira megkedvelt nem megy semerre.. a szomszéd macska feltudná nevelni? van ilyen hogy befogadja a másik 2 cicához és szoptatja? ha igen, akkor hogyan érhetem ezt el? ha nem, akkor nincs itt valaki aki eltudná vinni? fehér és vörös, nagyon barátságos és kezes. magától jött oda hozzám hogy segítsek neki, és szépen tűrte.2022. jún. 17. 20:18
1/5 anonim válasza:
Van, hogy, befogadja, igen. Viszont ha mar tud magatol kozlekedni, bemaszott a kertetekbe, akkor minimum 4 hetes, mar tuleli anyatej nelkul is, de foglalkozni kell vele, valoszinuleg orvos is kell neki surgosen, mert lehet macskanathas, ami halalos.
Probalj meg neki gazdat keresni.
2/5 A kérdező kommentje:
jaj.. értem.. köszi!!
2022. jún. 17. 20:48
3/5 A kérdező kommentje:
néztem macskanátha elleni gyógyszert, ha azt beadom neki, a szeme is meggyógyulna a kamillás tisztítástól?
2022. jún. 17. 21:13
4/5 anonim válasza:
Ez nem igy mukodik! Egyreszt nem biztos, hogy macskanatha, masreszt hacsak nem vagy allatorvos, nem fersz hozza venykoteles gyogyszerekhez, amik kellenenek. Na meg injekciot se tudsz neki beadni ugye.
A szemere is valoszinuleg valami specko szemcsepp kene.
Ne adj neki semmit, probalj meg gazdat keresni neki. Persze a legjobb lenne, ha el tudnad vinni orvoshoz elso korben.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem! Kezdő vagyok ilyesmiben, és a netre beírva egyből gyógyszereket dobált ki, ezért gondoltam elég annyi is.. de akkor kerítek egy dokit.
2022. jún. 17. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!