Amikor a nem kívánt kiscicákat elpusztították régen, akkor az anyamacska hogyan reagált?
Üvöltve sírt és rohant utánuk, mikor a mostohaapám vitte el őket :(
Most is sírok, eszükbe ágában sem volt ivartalanítani a cicát, azért fizetni kell :(
Sosem értettem ezt a pusztítósdit. Ha a macska úgyis egerészőnek volt ott, akkor több macska = kevesebb egér. Ezeknek úgyse vettek bolti eledelt soha, a maradékot és nyesedéket ették, meg amit fogtak maguknak. Emiatt természetes módon is pusztultak, kutyák, autók és szokásos macskabetegségek által. A maradék meg simán elment onnan saját vadászterületet keresni.
Akkor minek a macskauszt?
#5-ös, ezen lépjünk már túl... Nézd meg az indiában élő utcai kutyákat és macskákat youtube-on. Nincs minőségi életük. Soványak, betegek (amit akár emberre is átterjesztenek), mindenhova odapiszkítanak. Nem minőségi élet nekik.
Te elnéznéd, hogy az utcán 5 kóbor állat mered rád éhes szemekkel, amikor tömöd magadba a fagyit, hátha adsz nekik belőle??? Mert pl. Romániában ezt tapasztaltakuk. Leülni se lehetett anélkül a falu főterén, hogy meg ne rohantak volna minket ezek éhes kóbor állatok. Bolhásak voltak, büdösek és mindnek volt valami betegsége. Görögöknél régen voltam, de ugyan ezt tapasztaltam 15 éve Parálián a tengerparton. Mérhetetlenül sajnáltam őket.
Jó étvágyat :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!