Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit javasoltok macska fülatkár...

Mit javasoltok macska fülatkára és hol vegyem?

Figyelt kérdés
Több állat patikába elmentem, és sehol sem tudtak adni gyógyszert, ezért érdekel, hogy akinél van hasonló probléma, az mit ajánl? Budapesten belül inkább, de rendelek is szívesen, mi az a "csodaszer", ami tényleg beválik?

2022. jún. 13. 22:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Ezredszerre is leírjuk: nem kell mosogatni a macska fülét. Kényelmetlen, nem is hagyja, nem is hatékony.

Állatorvos, és valami modern tarkóra cseppentős gyógyszer. Ennyi.

Mosást ne is kérj az állatorvostól, aki ezt javasolja, 30 évvel van lemaradva.

2022. jún. 23. 14:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Le lehet pontozni nyugodtan, de attól még igazam van, a többi válaszoló is kb ugyanezt írta le :)
2022. jún. 23. 19:18
 13/13 A kérdező kommentje:

Aki továbbra is állatorvost javasol, ismétlem, hogy voltunk már, ki is pucolta a fülét, csepegtetett valamit bele, kitisztította stb, viszont a macska nem engedi magát, nem akarom minden egyes alkalommal erőszakkal behajtogatni a hordozóba, mert másképp nem engedi magát, és nem akarom, hogy állandóan altassák, meg elkábítsák ehhez, mert máshogy nem engedné.

Egyébként nem tudom, hogy jön ki rajta újra meg újra, de kaptam rá nyakra csepegtetős dolgot, amit már előttem is írtak, illetve említettem én is, és azért kipucoltam a fülét, mert sok helyről hallottam, hogy ki kéne, engedte magát, nem nyomtam be mélyre a fülébe, szóval minden okés volt.

Köszönöm a válaszokat!

2022. jún. 24. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!