Mit javasoltok macska fülatkára és hol vegyem?
Figyelt kérdés
Több állat patikába elmentem, és sehol sem tudtak adni gyógyszert, ezért érdekel, hogy akinél van hasonló probléma, az mit ajánl? Budapesten belül inkább, de rendelek is szívesen, mi az a "csodaszer", ami tényleg beválik?2022. jún. 13. 22:20
2/13 A kérdező kommentje:
Ott mar voltunk, kipucolta neki, de valahogy visszakapja, es szeretnem otthon is kezelni..
2022. jún. 14. 08:21
4/13 anonim válasza:
Nekünk a NexGard Combo spot on gyönyörűen eltüntette. Kétszer kapott egy hónap különbséggel a visszaesés miatt, azóta nincs probléma.
5/13 A kérdező kommentje:
Kaptam ma Nextgard Combot, a kérdésem az lenne, -bár ott kellett volna megkérdeznem- hogy csepegtettem hátra a nyakához, és akkor a fülét hagyjam így, vagy azért mossam ki? És ha igen, akkor elég valami szappanos vízzel, vagy máshol olvastam, hogy csalánteát használtak, szerintetek?
2022. jún. 15. 12:40
6/13 anonim válasza:
#4 vagyok
A fülét alap esetben is tisztítani kell 1,5-2 hetente. Most is elég ennyi időközönként. Lehet kapni külön erre a célra fültisztító folyadékot, vagy szuper lehet még a hígított almaecet is. Egy vattakorongot vagy vattagolyót benedvesítesz velük és szépen körbe törlöd. Figyelj arra, hogy ne nyúlj bele a fülébe, csak ameddig az ujjad a vattával együtt belefér, mert felsértheted a belsejét. Igazából én ezt az állatkozmetikusra szoktam bízni, jobban ért hozzá és pár szár forintért megcsinálja.
7/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy en csak-csak megfogom, es engedi, bar meg sose mostam en a fulet, de orvoshoz es kozmetikushoz elvinni nem tudnam, orvosnal is ugy pucoltak ki a fulet, hogy nyugtatot, altatot kapott, de nem engedi magat. Eddig nem mostam ki a fulet, mert parszor az orvos megtette, de most lattam, hogy megint barnas belul a fule, es gondoltam elobb veszek ilyet atkara valo fulmosot, de most, hogy olyat kaptam, ami a nyakara kell, veszek fultisztitot neki, es kimosom, koszonom a valaszokat!!:)
2022. jún. 15. 14:10
8/13 anonim válasza:
NexGardnál nem kell kimosni a fülét, rátolod a csepegtető tartalmát tarkóra, nem piszkálod a macskát 2 napig, és teljesen kiirtja.
9/13 anonim válasza:
Eleve egy fül pucolás fülatkára édes kevés. A mi 6 éves be fogadott cicusunknak is ez volt, állandóan véresre vakarta a fülét olyannyira, hogy mikor vakarta, nyávogott, mert fájt neki. Mikor meg rázta magát, vér jött ki a füléből, majd el vittük állatorvoshoz, injekciót adott rá. A szuritól jobban lett, de még mindig kicsit vérzett neki, másodjára is vissza vittük, szintén szuri. Mára már majdhogy nem meggyógyult, a füle viszket neki sokszor, kapott rá cseppet, minden nap 1x. Szerintem vidd olyan állatorvoshoz, aki nem csak ki tisztítja a fülét, mert úgy nem igen tűnik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!