Hogyan mondhatott ilyet egy állatorvos?
Nemrég (KB két hónapja) a cicám mikor hazajött erősen hányt nem evett szinte csak feküdt és a végbélnyílása vérzett.
Felhívtam egy állatorvost (nem tudtam hogy van rendelés) akihez területileg "tartoznánk" - elmondtam a tüneteket amire azt mondta az orvos idézem: -nyugodjak meg az állat el fog pusztulni- kérdeztem bevigyem a rendelésre? A válasz : - teljesen felesleges.
Kerestem gyorsan egy másik állatorvost a közelben a telefonszámát a neten megtaláltam neki is elmondtam mi a helyzett.
Annyit mondott, hogy azonnal vigyem be a rendelőbe szerencsére éppen rendelési idő volt.
Bevittem, kapott mérgezés elleni szereket injekció formájában vérzéscsillapítót , lázcsillapítót, hányáscsillapítót, infúziót stb...
Injekciós fecskendővel etettük amit az orvostól kaptunk benne valamilyen vitaminpasztával.
A cicánk már másnapra jobban lett - két nap múlva már magától evett és ivott. Egy hét múlva vissza kellet vinni egy újabb vizsgálatra de addigra már szinte teljesen meggyógyult.
Hogyan mondhatott olyat az állatorvos akit először felhívtam, hogy ne vigyem be mert felesleges úgyis elpusztul az állat?
Azóta nem hívtam és nem találkoztam vele - jobb is így!
A cicát azóta ivartalanítottuk. Nem merem kiengedni - szobacica lett.
10-
Szörnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!