Ivartalanitás után miért csinálja ezt a cica?
A barátnömnek a macskájárol van szó. A kis pasi 6 honaposan lett ivartalanitva. Most lessz 2 éves és az utóbbi idöben éjszaka csak ugy ráül a barátnöm karjára és élveszkedik rajta. Eddig 5-6 szor fordult már elö, de elég sok idö után szerintem.
Annyit nem tudok a macskákról gondoltam megkérdezem töletek
Rendszeresen viszi a macskákat állatorvoshoz ök azt mondják minden rendben van
Megesik az ilyesmi. Nálunk a takaró csücskét fogja a szájába (fogai közé), és félreérthetetlen mozdulatokat tesz. Aztán bevackol és elalszik.
Ő is ivartalan.
Szerintem is féltékeny, kijelöli magának a területét, ami a barátnőd. Napközben szeretgesse többet, játékkal full fárasszátok le este (botos játék, lézer stb), amíg full ki nem dől és csak fekszik😏.
A büntetés is jó megoldás, rá kell venni hogy ez a karon maszturbálás 🤣 nem az elvárt viselkedés, ki lehet a szobából zárni miután leszidta. És ha nem csinálja, csak odabújik, akkor dícsérgetni kell.
Az se segített ha nevettél, nevettetek rajta, mert a pozitív visszacsatolást figyelik és amivel kiváltották arra rászoknak éa rendszeresen csinálják.
Következetességgel és kitartással le lehet bármiről nevelni a macskát. Nagyon kitartóak, lásd a vadászatot, bennük van, de szeretettel, ha más területen megvan a maguk "akarata" (pl amikor ő akar játszani, megkapja amit akar), akkor bármire rávehetöek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!