Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Akinek egyedül van a macskája...

Akinek egyedül van a macskája a lakásban, nem unatkozik? Mivel foglalja el magát amíg egyedül van otthon?

Figyelt kérdés
Kérlek, hogy azt ne írjátok, hogy alszik, mert az enyém 1 éves, nem alszik napi 20 órát, elég aktív.
2022. máj. 27. 08:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Jaj, Kilences, de jót nevettem! A miénk is levadássza a lábunkat :)))

Nekünk is van kameránk, tény, hogy sokat alszik, de az biztos, hogy nem 20 órát...

Lehet, hogy elgondolkodunk egy társon, aztán bízunk benne, hogy szeretni fogják egymást.

2022. máj. 27. 10:41
 12/15 anonim válasza:
100%

Az enyém, amíg senki sincs otthon, eleinte nyávogni szokott, meg széthordja a játékait, keresve a gazdiját. Ezt onnan tudom, hogy egyszer elbújtam a lakásban, és azt hitte a macska, hogy egyedül maradt. Keservesen nyávogott, bejárta a szobákat, cipelte ide-oda a játékait, majd lefeküdt az egyik kedvenc helyére. Amúgy nagyon utál egyedül maradni.

Ki se nagyon megy az udvarra, pedig most nyáron nyitva van a bejárati ajtó. Csak akkor megy ki, amikor az egyik gazdija is kint van.

Az igaz, ha legalább kettő macsek volna, akkor jobban elvolnának :)

2022. máj. 27. 16:59
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
A mienk egész nap tolja a WOW-ot 🙄
2022. máj. 27. 18:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Valamelyik kommentelő írta hogy a macskája a hörcsögöt figyelgeti napközben. A hörcsögnek egyáltalán nem jó ha egész nap a macska figyeli. Ez mind a 2 állatnak frusztrációt okoz. Hiszen a zsákmányállat és a ragadozó sosem fog egymással megbarátkozni. Sajnos akár nagyon csúnya vége is lehet a dolognak... Ezt érdemes elolvasni:

[link]

2022. máj. 27. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Alszik, mint gép
2023. nov. 4. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!